Sophos Firewall

 Мощна защита и производителност All-in-one

All-in-one Network Protection

Sophos Firewall включва цялата най-нова защита от следващо поколение, от която се нуждаете, плюс функции, които не можете да получите никъде другаде.

Next-Gen Firewall

Пълна Firewall защита от следващо поколение с високопроизводителни IPS и ATP, за да спрат най-новите хакове и атаки

Synchronized Security

Sophos Firewall exclusive – вашите Sophos endpoints споделят здравето, приложенията и друга телеметрия със Sophos Firewall за подобряване на видимостта, защитата и реакцията.

Web Application Firewall

Укрепете облачните си сървъри срещу опити за хакерство, като същевременно осигурите сигурен достъп на потребителите с обратно proxy удостоверяване.

Web и App Control

Получете контроли на политиката за уеб филтриране и несравнима защита с потребителски и групови контроли за приложения от следващо поколение

Sandboxing

Базираната в облак, задвижвана от SophosLabs Threat Intelligence и Deep Learning, блокира най-новите файлови заплахи от ден първи, преди да влязат във вашата мрежа.

SD-WAN и VPN

Гъвкавите опции за SD-WAN и VPN позволяват евтини възможности за свързване, които пасват идеално на вашата облачна и хибридна мрежа.

Най-доброто Firewall решение за вас

Вземете Firewall, който се адаптира към вашата мрежа, за да не е необходимо да адаптирате мрежата си към защитната стена. Sophos Firewall предлага функциите и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да защитите вашата уникална среда.

Разширете вашата мрежа

Sophos Firewall ви позволява да разширите мрежата си от всякъде, лесно и достъпно, с пълно портфолио от SD-WAN, облачни и VPN решения за защитен достъп

Една конзола за управление на всичко

Sophos Central предоставя единна конзола за управление на всички продукти на Sophos и включва групово управление на Firewall без допълнително заплащане.

Отчети в облака

Sophos Central поддържа вашите логове в облака с гъвкави инструменти за отчитане, които ви позволяват да анализирате и визуализирате вашата мрежа

Рискови потребители

Най-рискови потребители въз основа на активността в мрежата и скорошни инциденти със заплахи.

Видимост

Политиките за защита се добавят към правилата на Firewall, което ви позволява незабавно да видите цялата защита, приложена към даден източник/дестинация, потребител/група или тип трафик.

Гъвкавост

Подробните опции за SSL, NAT и SD-WAN маршрутизиране позволяват на Sophos Firewall да пасне на всяка мрежа, вместо да принуждава мрежата да отговаря на защитната стена.

Идентифициране на заплахи

Задълбочен анализ на всички файлове, влизащи във вашата мрежа.

Вградени политики

Използвайте десетки вградени политики за защита за IPS, Web, Traffic Shaping или персонализирайте и създайте свои собствени

Свържете се с нас

гр. София, ул. Вискяр планина 15-17

Запазете час за среща

Говорете с експерт, за да започнете днес!