Какво е Cloudflare?

Cloudflare е глобална мрежа, създадена да направи всичко, което свързвате с интернет, защитено, сигурно, бързо и надеждно.

CloudFlare за бизнеса

Как CloudFlare ще помогне на бизнеса ви?

Защитете и ускорете външни, публични уеб свойства

Защитете и ускорете своите приложения, API и уебсайтове за минути, като насочите своя DNS към Cloudflare. Незабавно включете услугите за производителност и сигурност, включително: CDN, WAF, DDOS защита, управление на ботове, API сигурност, уеб анализ, оптимизиране на изображения, балансиране на натоварването, SSL и DNS.

Защитете вътрешните си операции в една глобална мрежа.

Защитете служителите си в интернет, като инсталирате удобен за устройството агент или мобилно приложение и включите услугите Zero Trust. Можете също така да защитите вашите офис мрежи и центрове за данни, като ги свържете директно към мрежата на Cloudflare за влизане и/или излизане към Интернет, до облачни доставчици и/или към другите си офиси.

Създавайте нови приложения на безсървърна платформа

Създавайте изцяло нови приложения или допълвайте съществуващи, без да разгръщате инфраструктура. Въз основа на изолиран, а не на контейнерен модел, няма нужда да избирате региони, да управлявате мащабирането или да плащате за капацитет, който не използвате.

Какво прави Cloudflare различен?

Архитектурата на Cloudflare ви дава интегриран набор от мрежови услуги L3-L7, всички достъпни от едно табло. Той е проектиран да изпълнява всяка услуга на всеки сървър във всеки център за данни в нашата глобална мрежа. Той също така дава на вашите разработчици гъвкава платформа в интернет мащаб за незабавно внедряване на код. Не се изисква софтуер или хардуер. Лесен за настройка, използване и поддръжка.

Създаден за големи и малки предприятия

Cloudflare предоставя услугите, които някога са били достъпни само за интернет гиганти, и ги прави достъпни за всички. Гъвкавата и програмируема глобална мрежа е изградена, за да обслужва компании и организации от всякакъв размер – от индивидуални разработчици до големи корпорации. 

Глобална система за вашата мрежа

Мрежата от 100 Tbps на Cloudflare блокира средно 70 милиарда заплахи на ден, включително някои от най-големите DDoS атаки, регистрирани някога. Всяко влизане, заявка и отговор, които преминават засилват машинното обучение, което прилагаме за откриване и блокиране на заплахи, преди те да достигнат до вашата организация.

Вашата собствена бърза лента в Интернет

Глобалната мрежа на Cloudflare често е по-бърза от интернет. Осигурява директни връзки с всички основни доставчици на облачни услуги и се свързва с почти всеки доставчик на услуги по света. Има центрове за данни в над 250 града, които осигуряват време за отваряне на приложение под 50 милисекунди на 95% от интернет потребителите в света.

Вградена поверителност и съответствие

Мрежата на Cloudflare е изградена с мисъл за защита на данните. Cloudflare защитава своите клиенти и техните потребители, като спазва широка гама от важни сертификати за сигурност.

ISO 27001:2013, ISO 27701:2019, PCI DSS 3.2.1, SOC 2 Тип II и други.

Започнете с Cloudflare

Защитете вашето интернет присъствие

С Cloudflare можете да настроите домейн за по-малко от 5 минути. Запазете вашия хостинг доставчик. Не са необходими промени в кода. Защитете и ускорете всичките си уебсайтове, приложения и API с неограничена DDoS защита, глобален CDN и други.

Реализирайте достъп със Zero Trust

С Cloudflare for Teams защитата на вашата глобална работна сила и данни не изисква никакъв хардуер, софтуер или сложно лицензиране.

Можете да започнете с добавянето на 50 потребителя напълно безплатно

Създавайте приложения без сървър

С Cloudflare Workers можете незабавно да разгръщате код без сървър, за да му осигурите изключителна производителност, надеждност и мащаб. Можете да внедрите до 30 Worker скрипта и 100 000 заявки на ден безплатно.

Свържете се с нас

гр. София, ул. Вискяр планина 15-17

Запазете час за среща

Говорете с експерт, за да започнете днес!