Предотвратяване на загубата на данни

DLP гарантира, че потребителите не изпращат чувствителна или критична информация извън корпоративната мрежа

Управление на достъпа

DLP решенията осигуряват централен контрол върху всички активи с чувствителни данни, което прави възможно задаване на политики, предоставяне или отнемане на достъп

Съответствие с регулациите

Ако вашата организация трябва да спазва регулации като GDPR или HIPAA, DLP може да ви помогне да идентифицирате и класифицирате чувствителна информация и да добавите необходимите контроли за сигурност

IP защита

Не е необичайно организациите да съхраняват интелектуална собственост във файлови документи. DLP ще спре достъпа на нападателите да крадат търговски тайни.

Трансфер на данни

Проследяването на данни както в състояние на покой, така и при трансфер е изискване на регулациите и помага на организациите да разберат съхраняваните типовете данни.

Пробив в системите

В случай на пробив, решенията за DLP могат да предотвратят ексфилтрация на данни, като идентифицират подозрителен трансфер на данни, блокират го и предупредят екипите за сигурност.

Изтичане на данни

DLP решенията могат да защитят данните, съхранявани на мобилни устройства и лаптопи, които са изложени на висок риск, тъй като се свързват с незащитени мрежи, и могат да бъдат загубени или откраднати.

Кои са трите вида DLP?

Трите основни типа софтуер за предотвратяване на загуба на данни включват DLP в мрежата, DLP за крайни точки и Cloud DLP.

W

Network DLP

Мрежовите DLP решения осигуряват по-голяма видимост в мрежата на вашата компания, като по този начин ви позволяват да наблюдавате и контролирате потока от информация през фирмената мрежа, имейл или уеб. DLP софтуерът ви помага да анализирате мрежовия трафик и да установите политики за сигурност, за да намалите рисковете от загуба на данни, като същевременно гарантирате, че ще спазвате разпоредбите. 

W

Endpoint DLP

Решенията за DLP за крайни точки наблюдават крайни устройства, като сървъри, компютри, лаптопи и мобилни устройства, на които се използва, премества и съхранява критичната информация за вашата компания. Това помага да се предотврати загуба или злоупотреба с вашите чувствителни данни от неоторизирани лица.

W

Cloud DLP

Облачните DLP решения защитават вашите данни, съхранявани в облака, като криптират чувствителни данни и гарантират, че данните се изпращат само до онези облачни приложения, които са оторизирани от вашата компания, за да защитят вашите данни от киберзаплахи, злонамерени вътрешни лица и случайно излагане на риск.

Защо CyPro?

DLP решения за защита на файлове

Когато става въпрос за защита на чувствителни данни, всяка индустрия има уникални изисквания. Ние имаме опита да отговорим на нуждите на вашата индустрия, за да защитим данните Ви. Решението на CyPro за предотвратяване на загуба на данни (DLP) открива, наблюдава и защитава чувствителни данни, където и да отиват – в облачни приложения, крайни точки, мрежи и центрове за данни. С DLP предприятията могат да пазят своите данни от случайна, небрежна и злонамерена загуба на данни.

Здравеопазване

Образование

Производство

Финанси

Медии

Свържете се с нас

гр. София, ул. Вискяр планина 15-17

Запазете час за среща

Говорете с експерт, за да започнете днес!